képek

2010.04.22. 08:17 GabiB

érkezés Hong Kongba

- Áron bejegyzése -

Délután érkeztünk, gyorsan megtaláltuk a szállásunkat és nekiindultunk sétálni. A séta célja a helyi lovi volt, amihez át kellett kompolnunk Hong Kong sziget részére. Ez tűnik az elitebb résznek: magasabbak az irodaházak és több az étterem. Hong Kong felépítése tényleg furcsa: a limitált terület miatt a gyengébb lakórészeken is 30 emeletes házak vannak, amik elég lepukkantak még a mi paneljeinkhez képest is.

A lovi a Happy Valley nevű városrészben volt, néha éjszakai futamokat is tartanak (este 7-től 11-ig), és kinéztük, hogy pont az érkezésünk napján is lesz. Sok-sok része van a lelátónak, legalább a fele a klubtagok és a VIP-k zárt klubhelységei, ahonnan elit környezetből nézhetik a versenyt. Mi a nép részén voltunk, ahol itteni lacikonyhát és európai söröket fogyasztottak a nézők, akiknek legalább fele európai arcú volt, de persze voltak sokat tapasztalt, tuti tippeket megjátszó rutinos fogadók is. Keveset kockáztattunk, de nem bántuk, Supper Pepper nem futott be helyen. A Hong Kong Jockey Club egyébként a világ egyik legnagyobb jótékonykodó szervezete, a fogadók elvesztett pénzét teljes egészében eladományozza, úgyhogy ezért sem bántuk a veszteséget.
- képek a jobb oldalon -.

Ma városnézésre és fodrászhoz készülünk.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://hktolklig.blog.hu/api/trackback/id/tr391941801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varadi_balazs 2010.04.22. 08:47:02

Helyre fogadni micsoda amatőrség már :-) én mindig hármas befutóra szoktam, ha már nem nyerek, sokat ne nyerjek! Hajrá, olvassuk, irigykedünk.
süti beállítások módosítása